“ърси

»збрано за вас

JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Ќачало
Ќовини
—ватбите през 2011

 
‘ото —в€т - един по-различен сватбен ден

 
 алендари ‘ото —в€т 2012

ѕосетете ‘ото —в€т и ще бъдете при€тно изненадани от нашите предложени€ за календари през новата 2012 година. јтрактивни цени, уникален дизайн и високото качество са важните ни приоритети. Ќашите предложени€ ще ¬и карат да започвате с усмивка и добро настроение всеки един ден от 2012 година.


 
 юстендислка пролет 2011

Ќа 20 март в  юстендил започнаха традиционните тържества на града " юстендилска пролет 2011". “радиционни€т празник на град  юстендил " юстендилска пролет 2011" ще се проведе за 45-ти път тази година. Ќовото е, че в града гостува известната румънка певица јндреа Ѕаника, на ко€то в кра€ на постинга има клипове и ¬ладислав јмпов - √рафа.  юстендилската мис пролет тази година е 17 годишната ћари€ √еоргиева, ученичка в езиковата гимнази€ в града, а двете и подгласнички са јлександра  овачева и ћалинка ћихалкова. ƒевойка на публиката е Ѕеатрис јлексиева. ≈то н€колко снимки направени от ‘ото —в€т.


   

 
‘ото —в€т - подарете спомени
No title


ѕозволете ни да бъдем част от вашите щастливи моменти и ние ще превърнем спомените в един прекрасен низ от кадри. Ѕлагодарим ви, че избрахте ‘ото "—в€т".

 
ƒа посрещнем новата 2010 година с детските календари на ‘ото —в€т

   

   

 
<< ѕърва < ѕредишна 1 2 —ледваща > ѕоследна >>

–езултати 1 - 10 от 18
–Ш–љ—В–µ–≥—А–Є—А–∞–љ —Ж–Є—Д—А–Њ–≤ –Љ–Њ—Б—В –Љ–µ–ґ–і—Г –∞–Ї–∞–і–µ–Љ–Є—З–љ–Є—В–µ –Є –±–Є–Ј–љ–µ—Б –Њ—А–≥–∞–љ–Є–Ј–∞—Ж–Є–Є.